Grote Clubactie

Wij doen weer mee!

Een lot kost €3,- per stuk
Een SUPERLOT kost €150,- voor 50 loten.

De Grote Clubactie is weer gestart

Landelijk is de verkoop van de Grote Clubactie weer gestart. 
Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ook dit jaar zetten we ons weer in om de clubkas aan te vullen. Van de inkomsten van deze actie kunnen we bijvoorbeeld weer materialen kopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze vereniging gaat. 

Online verkoop!

De organisatie van de Grote Clubactie bij Gyjatu heeft er voor gekozen alleen online loten te gaan verkopen, aangezien we huis-aan-huis verkopen te veel onzekerheid vinden bieden op gebied van ‘Coronaproof-heid’.
De jeugdleden gaan dit jaar dus niet met een boekje langs de deur. Zij hebben mogelijk wat hulp nodig van ouders of een oudere broer of zus om een whatsapp of e-mail te versturen naar opa’s oma’s, ooms en tantes met de vraag of zij een lot willen kopen.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!
Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Jong of oud, wij vragen elk lid om online loten te verkopen! Verkopen kan tot en met 24 november 2020.

Een lot kost €3,- per stuk
Een SUPERLOT kost €150,- voor 50 loten.

Prijzen voor de verkopers

Ook dit jaar zijn er weer prijzen te winnen. Voor het lid dat de meeste loten verkoopt is er de eerste prijs: een waardebon ter waarde van €20 naar keuze van Bol.com, Intertoys of Hema. De tweede prijs is een waardebon ter waarde van €15 naar keuze van Bol.com, Intertoys of Hema. De derde prijs is een ontbijt of lunch bij Bakker Bart en de vierde prijs is een waardebon van de Jamin ter waarde van €5. Verkoop je meer dan 20 loten, dan krijg je een presentje.

Alvast Bedankt!

Wij wensen alle verkopers veel succes en de kopers bijvoorbaat hartelijk dank voor uw steun!

Ieders inzet waarderen wij en is goud waard. Bedankt!