Bestuur & hulptroepen

Het lijkt zo vanzelfsprekend. Jij of je zoon of dochter sport in een gymzaal en krijgt les van een kundig instructeur. Elke week weer, met veel plezier. Toch is het in goede banen leiden van een sportvereniging veel werk. Deze vrijwilligers zetten zich in als bestuurslid, coördinator, jurylid en voor andere essentiële zaken waar een vereniging niet zonder kan.

Het Bestuur

Isolde Roodselaar
Voorzitter

Sinds november 2021 ben ik de voorzitter van Gyjatu. Onze dochter turnt in de middenbouw en ik vind het belangrijk om ook mijn steentje bij te dragen. Het voorzitterschap is een leuke taak die vooral gaat over het verbinden van alle vrijwilligers en trainers die de vereniging dragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van de gymnastiek, turnen, jazz en free run in Dronten.  Als vereniging zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die we op hun talent kunnen inzetten. Vele handen, maken tenslotte licht werk.

Meer weten? voorzitter@gyjatu.nl

Marieke Buijs
Vice-voorzitter

Onze jongste dochter zit op turnen en heeft het erg naar haar zin. Zelf heb ik ook op turnen gezeten. Ik wil me graag inzetten voor de vereniging, net als mijn ouders dat vroeger deden toen ik op turnen zat. Ik ben algemeen bestuurslid en zal me inzetten waar nodig.

Contact? vice-voorzitter@gyjatu.nl

Alinda Geut-Dekker
Penningmeester (positie vacant)

Toen ik voorbij zag komen dat er een functie vrij kwam voor penningmeester, heb ik hier niet lang over na hoeven denken. Ik zet mij namelijk graag in voor de vereniging waar onze jongste zoon turnt en dan graag op het financiële vlak. Als penningmeester houd ik mij dan ook bezig met de financiële kant van Gyjatu.

Contact? penningmeester@gyjatu.nl

 

Anja Langenberg  
Secretaris

Onze jongste dochter zit inmiddels alweer een paar jaar op turnen. Zoals zij is gegroeid van 1 uur turnen in de week naar selectie turnen ben ik zelf ook steeds een beetje meer betrokken geraakt binnen de vereniging. Begonnen bij de turncommissie en daarna ook als coördinator turnen aan de slag gegaan. En nu zelfs binnen het bestuur actief. Super leuk om zo bezig te zijn met de vereniging waar onze dochter met zoveel plezier turnt.

Contact? secretaris@gyjatu.nl

Kelly Drent  
Algemeen Bestuurslid 

HULPTROEPEN

Ledenadministratie:
Kelly Drent: ledenadministratie@gyjatu.nl

Financiële administratie:
Harry Nieuwlaar: administratie@gyjatu.nl

Accommodatie- en materiaalbeheer (positie vacant):
Jacob de Jong: accommodaties@gyjatu.nl 

Coördinator Turnen:
Anja Langenberg: coordinator.turnen@gyjatu.nl

Coördinator jazzdance:
Eline Meerveld: coordinator.jazz@gyjatu.nl

Turncommissie (1 positie vacant):
Anja Langenberg, Quirijne Iking, Yvonne Riedstra en Hellen Mattemaker. 

Juryleden:
Kimberly Bakker, Melinda Gooijer, Manon Sevat, Kirsten Dijkman. In opleiding: Lysanne en Laurin. 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe juryleden. Lees hier meer.
Interesse? coordinator.turnen@gyjatu.nl

Website:
Edwin Zaagman: webmaster@gyjatu.nl