Bestuur & hulptroepen

Het lijkt zo vanzelfsprekend. Jij of je zoon of dochter sport in een gymzaal en krijgt les van een kundig instructeur. Elke week weer, met veel plezier. Toch is het in goede banen leiden van een sportvereniging veel werk. Deze vrijwilligers zetten zich in als bestuurslid, coördinator, jurylid en voor andere essentiële zaken waar een vereniging niet zonder kan.

Het Bestuur

Erik Wijdemans
Voorzitter

Met een dochter op turnen werd mij in 2018 gevraagd deel te nemen in het bestuur en wel gelijk als voorzitter. Ik heb mij toen aangemeld als secretaris en ben het seizoen daarop als voorzitter doorgegaan. In mijn functie draag ik zorg voor het reilen en zeilen van de vereniging.

Deze functie komt in november 2021 vacant. Interesse? voorzitter@gyjatu.nl

Chantal Ammerlaan
Penningmeester

Actief bezig zijn binnen een sportvereniging heb ik altijd ontzettend leuk gevonden. Heel vroeger voor mijn eigen tak van sport, de laatste 10-15 jaar voor de sportverenigingen van mijn dochters. Als penningmeester houd ik mij bezig met de financiële kant van Gyjatu zoals bijvoorbeeld het jaarverslag en het presenteren van de begroting op de ALV.

Deze functie komt in november 2021 vacant. Interesse? penningmeester@gyjatu.nl

Karin de Waardt
Secretaris

Actief bijdragen aan een sportvereniging leek mij altijd ontzettend leuk! Mijn dochter zat net op turnen toen de oproep voor een secretaris voorbij kwam. Als secretaris houd ik mij vooral bezig met de e-mail en binnenkomende post. Notuleer ik de vergaderingen en houd mij bezig met overige randzaken.

Contact? secretaris@gyjatu.nl

Angela van den Os
Algemeen Bestuurslid

Mijn achtergrond in marketing zet ik graag in voor de vereniging waar mijn zoon turnt.

Clarisse van der Woude
Algemeen Bestuurslid

Met een zoon op freerun en een dochter op turnen wil ik graag iets betekenen voor Gyjatu. En dan het liefst op het gebied van marcom en journalistiek, het vakgebied waarin ik werk. Ik houd me als Algemeen Bestuurslid onder meer bezig met het aantrekken van nieuwe trainers en communicatie zodat nog veel Drontenaren, jong en oud, plezier hebben van gym, turnen, dansen en freerunnen.

OVERIGE HULPTROEPEN

Ledenadministratie:
Maron van der Meer

Accommodatiebeheer:
Nynke de Vries

Coördinator gym, turnen & freerun:
Manon Sevat (functie vacant per 01-01-2022)

Coördinator jazzdance:
Kelly Drent

Turncommissie:
Manon Sevat, Anja Langenberg, Sabrina de Wit, Saskia van Vliet en Daphne.

Juryleden:
Kimberly Bakker, Melinda Gooijer, Iris Heijboer en Manon Sevat.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe juryleden. Lees hier meer.
Interesse? coordinator.turnen@gyjatu.nl

Website:
Edwin Zaagman