Bestuur & hulptroepen

Het lijkt zo vanzelfsprekend. Jij of je zoon of dochter sport in een gymzaal en krijgt les van een kundig instructeur. Elke week weer, met veel plezier. Toch is het in goede banen leiden van een sportvereniging veel werk. Deze vrijwilligers zetten zich in als bestuurslid, coördinator, jurylid en voor andere essentiële zaken waar een vereniging niet zonder kan.

Het Bestuur

Isolde Roodselaar
Voorzitter

Vanaf november 2021 mag ik mezelf de voorzitter noemen van Gyjatu. Onze dochter turnt in de middenbouw en ik vind het belangrijk om ook mijn steentje bij te dragen. Het voorzitterschap is een leuke taak die vooral gaat over het verbinden van alle vrijwilligers en trainers die de vereniging dragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van de gymnastiek, turnen, jazz en free run in Dronten.  Als vereniging zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die we op hun talent kunnen inzetten. Vele handen, maken tenslotte licht werk.

Meer weten? voorzitter@gyjatu.nl

Alinda Geut-Dekker
Penningmeester

Toen ik voorbij zag komen dat er een functie vrij kwam voor penningmeester, heb ik hier niet lang over na hoeven denken. Ik zet mij namelijk graag in voor de vereniging waar onze jongste zoon turnt en dan graag op het financiële vlak. Als penningmeester houd ik mij dan ook bezig met de financiële kant van Gyjatu.

Contact? penningmeester@gyjatu.nl

Karin de Waardt
Secretaris

Actief bijdragen aan een sportvereniging leek mij altijd ontzettend leuk! Mijn dochter zat net op turnen toen de oproep voor een secretaris voorbij kwam. Als secretaris houd ik mij vooral bezig met de e-mail en binnenkomende post. Notuleer ik de vergaderingen en houd mij bezig met overige randzaken.

Contact? secretaris@gyjatu.nl

Marieke Buijs
Algemeen Bestuurslid

Onze jongste dochter zit op turnen en heeft het erg naar haar zin. Zelf heb ik ook op turnen gezeten. Ik wil me graag inzetten voor de vereniging, net als mijn ouders dat vroeger deden toen ik op turnen zat. Ik ben algemeen bestuurslid en zal me inzetten waar nodig.

Angela van den Os
Algemeen Bestuurslid

Mijn achtergrond in marketing zet ik graag in voor de vereniging waar mijn zoon turnt.

Vacant: Algemeen Bestuurslid

OVERIGE HULPTROEPEN

Ledenadministratie:
Maron van der Meer: ledenadministratie@gyjatu.nl

Accommodatiebeheer:
Nynke de Vries: accommodaties@gyjatu.nl 

Coördinator Turnen:
Anja Langenberg: coordinator.turnen@gyjatu.nl

Coördinator Gym & freerun:
Vacant

Coördinator jazzdance:
Kelly Drent: coordinator.jazz@gyjatu.nl

Turncommissie:
Manon Sevat, Anja Langenberg, Sabrina de Wit, Saskia van Vliet en Daphne.

Juryleden:
Kimberly Bakker, Melinda Gooijer, Iris Heijboer en Manon Sevat.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe juryleden. Lees hier meer.
Interesse? coordinator.turnen@gyjatu.nl

Website:
Edwin Zaagman: webmaster@gyjatu.nl