Onze Trainsters

Saskia van Vliet

Turn Trainster

Ik heb recent mijn studie bewegingsagogie afgerond, via deze studie heb ik ook de opleiding gymnastiek leider 3 gevolgd en gehaald. Ik heb eerst een jaar stage gelopen bij Gyjatu tijdens de opleiding, en geef nu sinds 2017/2018 zelfstandig les aan de 5e en 6e divisie. Toen ik jonger was heb ik zelf ook met veel plezier geturnd, dat is ook de reden dat het me leuk leek om zelf voor een groep te staan. Nu hoop de de meiden die ik training geef net zo veel plezier te laten beleven in turnen zoals ik dat vroeger had!

Wieneke Terberg

Bewegingsdocente 50+

Vanaf het jaar 2000 geef ik met veel plezier en passie op de vrijdagochtend les aan ouderen bij Gyjatu. In mijn lessen wordt vanzelfsprekend veel aandacht gegeven aan de houding tijdens het bewegen . Verder oefenen we de spieren en doen we er alles aan om het uithoudingsvermogen op peil te houden. Natuurlijk oefenen we in de groep ,maar geef ik iedereen persoonlijke aandacht. Het laatste deel van de les is de groep lekker bezig met een sport. Je moet dan denken aan volleybal of badminton, hockey, tennis ,trefbal, slagbal. Zaalsporten die gezamenlijk beoefent kunnen worden. Het doel is het spel ,niet het winnen, want aan puntentellen doen we niet. Aan lachen wel, want plezier in het bewegen staat voorop!

Pauline Saalmink

Turn trainster

Vorig jaar ben ik gestart met het geven van turnlessen bij Gyjatu. Mijn dochters turnen ook bij Gyjatu in diverse groepen. Vroeger heb ik zelf geturnd en heb destijds ook mijn trainstersdiploma behaald. Ik vind het ontzettend leuk om toch weer les te geven en wil de jeugd graag de lol van het turnen bijbrengen. Ik geef op woensdagmiddag les in De Landing. De lessen zijn op recreatief niveau, waarin het plezier in de sport voorop staat. Uiteraard probeer ik ieder meisje wel uit te dagen om nieuwe dingen te leren. Eenmaal per jaar doen we mee aan de clubkampioenschappen (vaak in juni). Voor de recreatie meisjes is er een aparte 'wedstrijd' waar zij aan ouders en andere belangstellenden kunnen laten zien wat zij in het afgelopen jaar hebben geleerd. Meisjes zijn welkom om een proefles mee te komen doen, ik zie jullie graag in de les!

Kelly Drent

Dansdocent

Dit jaar geef ik voor mijn 5e jaar dansles bij GYJATU aan jongeren van verschillende leeftijden. Op dit moment geef ik les aan twee groepen, een recreatiegroep en een selectiegroep. Voordat ik les ging geven heb ik een interne opleiding gedaan bij de vereniging. Tijdens de danslessen vind ik het belangrijk dat de groep plezier heeft in het dansen. Er word dan ook veel gelachen samen, tussen het dansen door. Ik vind de sfeer in de groepen erg leuk en hoop ook nog lang en met veel plezier les te kunnen blijven geven.

Kimberly Bakker

Turn Trainster

''Ik ben Kimberly en geef bij GYJATU Dronten turntraining aan de selectiemeiden, zowel jong als oud (3e en 4e divisie). Daarnaast ben ik actief als jurylid.''

Corrie Bennema-Wagenaar

Bewegingsdocente 50+

Gymnastiek met doel om de senioren in de leeftijd van 50-100 fit en sociaal actief te houden.

Manon Sevat

Turn Trainster

Toen ik 6 jaar was ben ik begonnen met turnen bij GYJATU. Toen ik 11 was, ben ik gestopt met turnen en overgestapt naar jazz. Toen ben ik begonnen met lesgeven bij de turnafdeling binnen de vereniging. Eerst als assistent, maar sinds 2017 sta ik zelfstandig in de zaal. Tussendoor heb ik ook een aantal jaren mijn eigen jazz-groepen getraind. Momenteel geef ik turnles aan de 5e en 6e divisie, in de leeftijdscategorieën instappers tot en met de senioren. Deze meiden turnen regionale wedstrijden, waar we ons tijdens de trainingen op voorbereiden.

Roos Bongaarts

Dansdocent

Naast de bovengenoemde disciplines bekwaamde ik mij verder in o.a. Jazzdans voor Ouderen, Coutryline dans, diverse vormen van Perfect Pilates, diverse vormen van Zumba® en ook nog het afgelopen jaar en dit jaar nog in Pound®Rockout®Workout® en Generation Pound®. Dit doe ik met enorm veel plezier waardoor de mensen die bij mij de lessen volgen vaak ook worden getrakteerd op andere vormen dan de eigenlijke les, wat het ook weer boeiend maakt voor de deelnemers.

Melinda Gooijer

Turn Trainster

Sinds de zomer van 2014 geeft ik training bij Gyjatu. Dit doe ik met heel veel plezier aan de turnsters van de selectie. Naast dat ik trainster ben, werk ik op een school in Lelystad. Ik woon samen Thomas en samen hebben wij twee zoontjes Luca en Milan.