Onze Trainsters

Melinda Gooijer

Turnen: Trainster

Sinds de zomer van 2014 geeft ik training bij Gyjatu. Dit doe ik met heel veel plezier aan de turnsters van de selectie. Naast dat ik trainster ben, werk ik op een school in Lelystad. Ik woon samen Thomas en samen hebben wij twee zoontjes Luca en Milan.

Kirsten

Turnen: Trainster

Veronique

Ouder en Kind gym: Trainster

Pauline Saalmink

(Jongens)Turnen: trainster

Vorig jaar ben ik gestart met het geven van turnlessen bij Gyjatu. Mijn dochters turnen ook bij Gyjatu in diverse groepen. Vroeger heb ik zelf geturnd en heb destijds ook mijn trainstersdiploma behaald. Ik vind het ontzettend leuk om toch weer les te geven en wil de jeugd graag de lol van het turnen bijbrengen. Ik geef op woensdagmiddag les in De Landing. De lessen zijn op recreatief niveau, waarin het plezier in de sport voorop staat. Uiteraard probeer ik ieder meisje wel uit te dagen om nieuwe dingen te leren. Eenmaal per jaar doen we mee aan de clubkampioenschappen (vaak in juni). Voor de recreatie meisjes is er een aparte 'wedstrijd' waar zij aan ouders en andere belangstellenden kunnen laten zien wat zij in het afgelopen jaar hebben geleerd. Meisjes zijn welkom om een proefles mee te komen doen, ik zie jullie graag in de les!

Lysanne

(Recreatie)Turnen: trainster

Met veel plezier geef ik dit jaar voor het eerst les aan de recreatiegroepen bij Gyjatu. In de trainingen staat plezier en vertrouwen voorop en wordt de basis van het turnen gelegd. Zelf turn ik al meer dan 10 jaar bij Gyjatu. Ik doe daarom graag de opleiding tot trainster naast mijn studie. Ik houd ervan om met kinderen te werken en studeer dan ook aan de pabo op de KPZ in Zwolle.

Kimberly Bakker

Turnen: Trainster

Ik ben Kimberly en geef bij GYJATU Dronten turntraining aan de selectiemeiden, zowel jong als oud (3e en 4e divisie). Daarnaast ben ik actief als jurylid.

Kelly Drent

Jazz: Dansdocent

Al sinds 2015 geef ik dansles bij Gyjatu aan kinderen en jongeren van verschillende leeftijd. Ik ben begonnen met het lesgeven van de Kids, al gauw gaf ik ook les aan een selectiegroep. Nu geef ik les aan de Youngsters en de B-selectie. Tijdens de danslessen vind ik het belangrijk dat de groep plezier heeft in het dansen. Zelf haal ik veel plezier uit dans en ik hoop dit ook aan mijn groepen over te kunnen dragen. Er wordt dan ook veel gelachen samen, tussen het dansen door, maar we hebben natuurlijk ook serieuze momenten. Ik vind de sfeer in de groepen er leuk en hoop ook nog lang en met veel plezier les te kunnen blijven geven.

Britt

Jazz: Dansdocent

Hoi! Ik ben Britt en ik geef sinds 2019 les bij Gyjatu. Ook dans ik zelf al een hele tijd bij Gyjatu. Ik ben de juf van de Kids en doe dit met veel plezier! Ik hoop nog vele jaren les te mogen bij Gyjatu.

Denise

Jazz: Dansdocent

Als klein meisje keek ik altijd naar mijn dansende zus en zodra het kon ben ik ook lid geworden van Gyatu. Ik dans nu zelf al een aantal jaren met heel veel plezier. In 2019 heb ik mijn diploma opleiding jazzdans assistent leider 2 behaald en sindsdien geef ik samen met Eline de demogroep les. Ik vind dit heel leuk en hoop dat ik naast mijn opleiding verpleegkunde nog heel lang training mag geven.

Eline

Jazz: Dansdocent

Mijn naam is Eline Meerveld. Sinds mijn 3e doe ik al aan dansen en ik dans al een heel aantal jaren bij Gyjatu. In februari 2020 heb ik mijn diploma Jazzdans assistentleider 2 gehaald en sinds dien geef ik samen met Denise les aan de wedstrijd/demogroep. Over 1,5 ben ik klaar met mijn opleiding Doktersassistent niveau 4 en daarnaast hoop ik nog vele jaren te dansen en les te geven bij Gyjatu!

Noureddine

Bewegingsdocent 50+

Gymnastiek met doel om de senioren in de leeftijd van 50-100 fit en sociaal actief te houden.

Roos Bongaarts

Dansdocent

Naast de bovengenoemde disciplines bekwaamde ik mij verder in o.a. Jazzdans voor Ouderen, Coutryline dans, diverse vormen van Perfect Pilates, diverse vormen van Zumba® en ook nog het afgelopen jaar en dit jaar nog in Pound®Rockout®Workout® en Generation Pound®. Dit doe ik met enorm veel plezier waardoor de mensen die bij mij de lessen volgen vaak ook worden getrakteerd op andere vormen dan de eigenlijke les, wat het ook weer boeiend maakt voor de deelnemers.